Sivu 1/1

Kawasaki ZX12R

Lähetetty: 20.02.2012 22.15
Kirjoittaja Tervo
Laitetaan nyt tämä tännekin, ettei porukka kuvittele että olen kokonaan hautautunut tuonne Joroisille! Ja varsinkin, kun tämä mopopalsta on taas ollut kovin hiljainen, mitä nyt Petri ottaa liiankin kirjaimellisesti tämän mopopalstana :mrgreen:
Tämä on siis Tamiyan esitys Kawan ZX12R mopedista, höystettynä CrazyModelerin etseillä, maalattuna Zeron ja kaikenmaailman mallailuväreillä.
Rakenteluun meni tuon satunnaisen inaktiivisuuden takia tuhottoman kauan, taidot ruostui, eikä toi lopputulos ole ihan itseä tyydyttävä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Re: Kawasaki ZX12R

Lähetetty: 20.02.2012 22.43
Kirjoittaja Tomi Valtonen
Loistaa ihan silmissä , olet sen verran komeen moottoripyörän tehnyt et huh huh !

Re: Kawasaki ZX12R

Lähetetty: 21.02.2012 19.47
Kirjoittaja ÄIJÄ93
vois olla että jos olisit kuvan ottanu ulkona niin moni olis luullu oikeaksi pyöräksi

Re: Kawasaki ZX12R

Lähetetty: 22.02.2012 20.34
Kirjoittaja Pekka Heikkilä
Katupyörät ei itseä kauheasti säväytä, mutta hyvin tehtyjä malleja on aina ilo katsella. Kyllä on taas erinomaisen siistiä jälkeä.

Kun lähtötaso on tarpeeksi korkea taitojen ruostumista eivät sivulliset huomaa :wink: .

Pekka

Re: Kawasaki ZX12R

Lähetetty: 22.02.2012 22.56
Kirjoittaja Petri Huhtala
Ei ole pelkästään siviilipyörien ongelma tuo tietty "tylsyys", vaan kyllä sitä huomaa autoissa ihan samaa. Ongelma näiden nykyaikasten laitteiden kanssa lienee siinä, kun kaikki on koteloitu ja peitetty. Kaikki pinnat ovat tasaista ja värejäkin on vain muutamaan nähtävillä. Sillä että tekniikka on nähtävissä on ainakin omien korvien välissä aikalailla merkitystä. Ehdottaisinkin että näille rakennettaisi joku alusta joka hieman piristäisi kuvaa ja muutenkin elävöittäisi muuten niin kliiniä ulkoasua. Tämäkin on todella hieno ja erittäin taidokkaasti rakennettu malli, mutta jonkinlainen "mediaseksikkyys" siitä puuttuu. Itse tykkään että tämä on nimenomaan nykyaikaisten laitteiden ongelma. Laatu on todella korkealla, mutta sielu puuttuu.